Ošterija Branik se nahaja v dolini reke Branice nedaleč od Štanjela in gradu Rihenberg. Je odlično izhodišče za kolesarje, pohodnike in ljubitelje miru ter odlične kulinarike. Hišna restavracija ponuja različne jedi in pizze, na voljo so sobe za goste. RockVelo Ošteriji Branik zagotavlja izposojo koles ter kolesarske izlete. Obiščite nas v Braniku!
 
 
 

V Ošteriji Branik si lahko izposodite ta kolesa:

HAIBIKE HARDNINE 6

 

 

Cena / price:

1 dan 49€
2 dni 45€
3 dni in več 42€
Posebna tedenska cena 38€

Rezerviraj E-bike

 

Fully Lapierre Overvolt TR 5.6 Womens

 

Cena / Price

1 dan 69€
2 dni 49€
3 dni in več 45€
posebna tedenska cena 40€

 

Rezerviraj E-bike

 

Kolesarjenje v okolici – Ošterija Branik

Vipavska dolina je čudovita regija za kolesarjenje vseh vrst! Za vas smo pripravili tri kolesarske poti, ki se začnejo pri nas in so primerne tako za kolesarjenje z gorskimi in električnimi kolesi, ki si jih lahko izposodite pri nas. Najlažja med njimi je primerna tudi za kolesarjenje z otroci. Med kolesarjenjem se ustavite na naših BIKE|STOP|ENJOY točkah, kjer imajo posebno ponudbo za kolesarje. Naložite si brezplačno aplikacijo, ki vas bo vodila po poteh:

 

 

Družinska varianta

Ob reki Branici

Ta kolesarska pot vas popelje po dolini reke Branice. Kolesarili boste s pogledom na mogočni grad Rihemberk ter pred vasjo Saksid zavili na makadamsko pot. Mimo sotočja reke Branice in Vipave boste pot zaokrožili skozi Dornberk, kjer je možnost okrepčila. Nazaj v Ošterijo Branik  se vrnete po že znani poti. Desno zgoraj boste opazili tudi vasico Štanjel!  Kolesarjenje je primerno tudi za manjše otroke – vajene kolesarjenja na cesti s prometom.

E-bike

Po Vipavski dolini

Ta nekoliko daljši kolesarski izlet vas popelje preko vipavskih gričev v Vipavsko dolino. Čakajo vas pogledi preko vinogradov na Nanos, Goro in Čaven. Kolesarili boste skozi najlepše vinorodne kotička, obiskali mesto Vipavo ter po stranskih poteh nadaljevali vse do Vipavskega Križa! Tam je idealen trenutek za postanek in okrepčilo na bike točki Darovi Vipavske. Nazaj v Ošterijo Branik se povzpnete čez Vrtovče, potem pa vas čaka le še lahkotno kolesarjenje na izhodišče. Izlet je bolj razgiban in pravi užitek na električnih kolesih!

E-bike

Na Kras

Kolesarski izlet vas vodi na Kras, ki je znan po kamnu, Teranu in pršutu. Najprej boste kolesarili skozi slikovito dolino reke Branice, ki je odlično ogrevanje za glavni vzpon dneva – prelaz Železna vrata. Tam se vam bodo odprli čudoviti razgledi nad Vipavsko dolino, vse do alp. Ko klanec premagate, sledi umirjeno kolesarjenje skozi kraške vasice, kjer lahko občudujete spretnost kamnosekov v pristni kraški arhitekturi. Po stranskih cestah in makadamskih poteh prispete v vasico Štanjel, ki si zasluži čas za raziskovanje in okrepčilo – predlagamo našo kolesarsko točko Bar Zoro. Čaka vas le še spust nazaj v dolino Branice in že ste nazaj v Ošteriji Branik! Ker je izlet razgiban, bo zanj najbolj primerno električno kolo!

Kolesarske točke – ustavi se in uživaj!

Z RockVelo smo po Vipavski dolini postavili kolesarske točke BIKE|STOP|ENJOY, kjer imajo za vas posebno ponudbo:

Darovi vipavske, Vipavski Križ
Faladur, Ajdovščina
Pelicon, Ajdovščina
Jolly Bar&Grill, Vipava
Penzion Sinji Vrh

Molendini Summer Bar, Manče
Zoro Bar, Štanjel

Na vseh točkah lahko kolesa varno parkirate na posebnih stojalih ter napolnite E-kolesa!

Rental e-bikes by RockVelo in Slovenia. Rental shop setting.
 

Dodatna kolesarska ponudba v Ošteriji Branik:

  • Asistenca kolesarjem na terenu
  • Kolesarjenje za skupine, teambuilding programi
  • Vodeni kolesarski izleti z degustacijami

 

Najboljšo kolesarsko izkušnjo vam zagotavlja RockVelo.